Ansamblu rezidențial HIGH CLASS

NORDMARK RESIDENCE va fi un reper al orașului și, cu siguranță, cel mai exclusivist loc din Pitești. Arhitectura contemporană spectaculoasă se combină cu un design interior elegant dând naștere unui ansamblu rezidențial cu adevărat unic.

NORDMARK RESIDENCE reprezintă un proiect în care am investit pasiune, vise, emoții care se observă în fiecare detaliu. Nivelul de calitate high class al materialelor, soluțiile tehnice de ultimă oră, atenția deosebită la detalii și finisaje ce îți dau garanția unei construcții sigure și moderne, luminozitatea extraordinară dată de spațiile vitrate mari, terasele generoase, toate acestea te vor face să fii mândru de un spațiu căruia îi vei spune, în curând, ACASĂ.

1. STRUCTURA DE REZISTENȚĂ

Proiectul Nordmark Residence implementează principii moderne și inovative folosite pe scară largă în Uniunea Europeană.
Ansamblul Nordmark Residence a abordat soluții tehnice și de proiectare de ultimă oră în România printre care se numără implementarea sistemului BIM (Building Information Modeling) și adaptarea unor produse emergente pe piața construcțiilor din România, cum ar fi dispozitivele mecanice pentru asigurarea continuității armăturilor. Îmbinările armăturilor elastice din pereții de beton s-au realizat prin cuple mecanice care permit o ductibilitate completă a oțelului beton, scad riscul manipulării armăturilor cu dimensiuni mari și, mai mult, elimină îmbinarea prin sudură pentru diametre mai mari de 25 mm.
• Beton C 35/45 și C 30/37
• Fier beton BST 500S clasă de ductibilitate C
• Fundație cu radier general.

2. ZIDĂRIE

Am folosit cele mai performante materiale pentru zidăria atât exterioară cât și interioară, astfel obținând performanțe deosebite privind izolarea termică și fonică, rezistența la foc, caracteristicile antiseismice, permeabilitatea vaporilor, rezistența mecanică.

Ytong este soluția ideală în materie de eficiență energetică care în perioada de locuire va asigura protecția și siguranța de care aveți nevoie. Sistemul Ytong este testat și certificat conform standardelor din Germania și Uniunea Europeană. Performanțele tehnice Ytong sunt recunoscute oficial și în România, fiind soluția de zidărie certificată pentru case verzi de către Consiliul Român pentru Clădiri Verzi. Blocurile de zidărie sunt naturale 100%, având proprietăți termoizolatoare deosebite, lăsând peretele să respire, asigură un climat interior constant pe parcursul întregului an și un mediu sănătos: nivel de umiditate optim, temperaturi constante, aer neviciat. Ytong îți oferă ție și familiei tale cel mai înalt grad de protecție la foc, pereții realizați cu Ytong permit ancorarea de mobilier de dimensiuni mari.

Zidărie exterioară
Ytong A+ cu o valoare lambda de 0,09 W/m3 ce permite construirea unei clădiri cu consum aproape zero (nZEB), încadrate în clasa energetică A

Termoizolație suplimentară

STO (Germania)

Vată minerală bazaltică de 10 cm.
– Combustibilitate in conformitate cu EN-13162

Zidărie interioară
• Ytong Forte
– izolare fonică sporită
– caracteristici antiseismice excelente
cel mai înalt nivel de izolare termică din categoria pereților structurali (λ 10,sec=0,13W/m3)
– climat confortabil
– rezistență uniformă la solicitări mecanice
– rezistență la foc

3. TERASE

• suprafețe generoase, cu adancimi cuprinse între 1,70 – 3 m cu acces din bucătărie și living și, în unele tipuri de apartamente, din dormitor/dormitoare
• închideri din panouri de sticlă securizată și laminată cu un design linear al balustradei, fără elemente verticale vizibile
• închideri cu elemente de fațade ventilate din HPL – FUNDERMAX (Austria)

4. TÂMPLĂRIE EXTERIOARĂ

Nordmark Residence este singurul ansamblu imobiliar din Pitești care montează tâmplărie de aluminiu WICONA.
WICONA este parte a grupului norvegian NORSK HYDRO ASA, al cărui sediu este situat în Oslo și este liderul pieței în sectorul său. Pe lângă producția de aluminiu primar, produse laminate si extrudate, Hydro extrage bauxita, rafinează alumina și generează energie. Integral, procesul tehnologic pentru tâmplăria WICONA (extrudare, vopsire și feronerie) se realizează exclusiv în Germania. Soluțiile pentru ferestre, uși și fațade WICONA au primit certificatul Cradle Silver to Cradle (C2C) la BAU 2019.
În ansamblul Nordmark Residence:
• Toată tâmplăria WICONA este echipată cu feronerie din inox și balamale ascunse, generând o suprafață vitrată spectaculoasă.
• Tâmplăria din aluminiu WICONA este echipată cu un sistem de sticlă tripan (trei foi de sticlă și două camere) – SAINT GOBAIN (Franța). Sticla este acoperită cu supraizolare, astfel încât reflectă căldura din clădire înapoi în interior, prevenind pierderea de căldură și contribuind la creșterea confortului și economisirea de energie. Sticla, de asemenea, este prevăzută cu protecție solară controlând cantitatea de energie solară care pătrunde în clădire, lăsând lumina să treacă și, totodată, reflectând o parte a căldurii solare (în principal sub formă de radiații infraroșii invizibile), generând cel mai înalt nivel de lumină naturală într-o clădire.
Puterea de izolare este îmbunătățită suplimentar prin umplerea spațiilor inter-sticlă (16 mm x 2) cu gaz nobil (argon) și folosirea baghetelor calde.
Nordmark Residence integrează un sistem ultra performant ce oferă un confort termic optim, pe tot parcursul anului, combinat cu un nivel ridicat de izolare fonică și confort luminos.

5. INSTALAȚII  SANITARE ȘI TERMICE

Nordmark Residence este singurul ansamblu imobiliar din Pitești care echipează toate băile cu produse ale renumitului brand PORCELANOSA GRUPO.
PORCELANOSA este lider mondial și trendsetter în domeniul materialelor excusiviste destinate designului de interior, este furnizor oficial al Casei Regale a Marii Britanii, deține 8 fabrici în Spania și o rețea de peste 1100 magazine în toată lumea, iar cel mai renumit dintre ele este cel din Manhattan – New York.
Colectiile PORCELANOSA sunt semnate de nume celebre de arhitecți și designeri: Zaha Hadid, Foster+Partners, Simone Micheli, Luis Vidal.
obiectele sanitarePORCELANOSA GRUPO (Spania)
cadre cu rezervor pentru montaj wc suspendatTECE (Germania)
• centrale individuale în condensație BUDERUS (Germania) /  VIESSMANN (Germania)
control individual al temperaturii ambientale pe fiecare cameră GIACOMINI (Italia)
radiatoare panou din oțel și radiatoare verticale PURMO (Finlanda) / KORADO (Cehia)
• robinet reductor cu cap termostatic GIACOMINI (Italia)
sisteme distribuitor/colector montate în cutii GIACOMINI (Italia)
• radiatoare racordate cu țeavă din PEX-A 17×2 (TECE – Germania) în tub de protecție cu tije cromate de racord la rețea din perete
ventilatoare SOLER&PALAU (Spania)
• contoare individuale pentru consumul de apă ZENNER (Germania)
reductoare de presiune HONEYWELL (SUA)
grup pompare LOWARA (Italia)

6. INSTALAȚII ELECTRICE

Nordmark Residence este unicul ansamblu imobiliar din Pitești care utilizează aparataj electric terminal touch-sticlă LIVOLO (Belgia) și implementează soluții de ultimă generație în domeniul instalațiilor electrice.
• întreaga instalație este realizată cu conductor de cupru
• tablourile electrice de distribuție în apartamente și spații comune sunt realizate cu echipamente LEGRAND (Franța)
• fiecare circuit este echipat cu siguranță diferențială ce asigură protecția împotriva posibilelor scurtcircuite sau puneri accidentale la pamânt:
• instalația de legare la pământ pentru instalația interioară este realizată printr-o tehnologie inovatoare (priza de pământ este realizată prin patul de cablu fixat în spațiile special amenajate), acest lucru conferind un grad ridicat de protecție împotriva punerilor la pământ accidentale pentru întreaga instalație electrică)
• tuburile prin care sunt montate conductoarele sunt cu un grad ridicat de protectie împotriva lovirilor, presărilor sau împotriva altor acțiuni mecanice, acest fapt conferind un plus de durabilitate și siguranța a instalației interioare
– Iluminat spații comune și exterior – FLOS (Italia)
– Contorizare individuală a consumului de energie electrică
Sistem de supraveghere video cu circuit închis în spațiile comune și perimetrul ansamblului
Conectivitate pe fibră optică centralizată ce permite contractarea oricărui furnizor de servicii (Tv, date-voce)
– Perimetrul ansamblului este delimitat de bariere cu control-acces
Sistem video-interfon – touch-sticlă

7. PARCARE SUPRATERANĂ ACOPERITĂ ȘI TERASĂ INTERIOARĂ ÎNVERZITĂ

Parcare interioară pe două niveluri supraterane acoperite integral
• Sistem de detecție incendiu și sistem de degivrare a rampei de acces
• Terasă interioară supraetajată și înverzită de 1200 m²

8. DEPOZITARE GUNOI MENAJER

Nordmark Residence este singurul ansamblu imobiliar din Pitești cu platforme îngropate

9. ASCENSOARE

• Două ascensoare KONE cu o capacitate de 13 persoane / 1000 kg. fiecare și o viteză de 1,75m/s, de înaltă tehnicitate dotate cu sistem de economisire a energiei EcoDisc cu infoscreen, finisaj spate sticlă Yellow Sprimg, finisaje Cotongrass White, 12 stații, MonoSpace 500 DX.

10. FINISAJE INTERIOARE

• Ceramica premium porțelanată în masă și rectificată PORCELANOSA GRUPO (Spania), SALONI (Spania), ITALGRANITI (Italia), ATLAS CONCORDE (Italia)
• Parchet laminat EGGER (Austria)
• Uși de acces în apartamente PRUM (Germania)
• Uși de interior PRUM (Germania)
• Aparataj electric terminal sticlă – întrerupătoare touch-sticlăLIVOLO (Belgia)
Spații comune:
• Pardoseală de gresie porțelanată în masă și rectificată REFIN (Italia)
• Corpuri de iluminat FLOS (Italia)

Programează o vizită