Nordmark Residence este singurul ansamblu rezidențial din Pitești și, cu siguranță, printre puținele din România care îți pun la dispoziție facilitățile pe care le dorești.

Când am creat Nordmark Residence, te-am avut în minte pe tine, omul modern care, mai mult decât orice, caută să trăiască în echilibru cu el însuși, să aibă timp și energie pentru a face tot ce își propune, atât în plan personal cât și profesional. Pentru a susține organizarea eficientă a timpului tău, ți-am adus aproape, integrând în complexul rezidențial, acele servicii care să-ți facă viața mai ușoară și mai frumoasă.

Și pentru toate acestea am creat Nordmark ArYa!

 LOUNGE RESTAURANT

College va deveni rapid locul tău favorit de a petrece timp de calitate în compania familiei și a celor dragi din viața ta. O cafea delicioasă, vinuri selecționate și un meniu atent pregătit, într-o atmosferă relaxantă.

Taste the flavor!

 FOOD COURT

Ne dorim ca food court-ul ansamblului rezidențial Nordmark să devină hotspot-ul unei comunități active, dornică de relaxare, dar și de socializare. Un loc care să încânte ochiul și sufletul!

Free your mind!

 SALĂ DE FITNESS

Într-o lume în care sportul a devenit un stil de viață am creat sala de sport Fit  ArYa. Aproape de casă, va reconforta și va tonifia atât copul, cât și mintea.

Sport addicted!

 SERVICIUL CONCIERGE

Serviciul Concierge este special creat pentru ca tu, să fii informat în timp real, tot ce se întâmplă în Nordmark Residence și Nordmark ArYA.

Call me Mr. C!

 SPAȚIU DE BIROURI ȘI CO-WORKING

Întotdeauna ți-ai dorit să lucrezi aproape de casă sau poate ești un freelancer care are nevoie de un spațiu de lucru dedicat. În Hub-ul din Nordmark ArYa te vei simți confortabil și vei fi mai eficient ca oricând.

A new way of work!

 LOC DE JOACĂ PENTRU COPII

Este punctul de întâlnire al copiilor din Nordmark și nu numai. Un loc de joacă creativ, vesel și dinamic, în care se explorează și se inventează în voie, totul într-un cadru atractiv și prietenos.

 Where the fun begins!

 GOURMET & WINERY BOUTIQUE

Pentru cumpărăturile zilnice sau delicatesele de care ai uneori poftă, trebuie doar să cobori la parterul Nordmark Residence. O prăvălie cu ștaif! 

Enjoy your spirit!

 CURĂȚĂTORIE

Rapid și eficient, acum poți accesa facil serviciul de curățătorie. Clean ArYa te ajută să ai o viață fără griji și fără pată!

Whiter than white!

 ORGANIZARE DE EVENIMENTE

Vei fi plăcut surprins să ai la dispoziție un serviciu de organizare de evenimente pe care Nordmark ArYa ți-l pune la dispoziție. Elegant și versatil, perfect pentru evenimentul pe care ți-l dorești.

Planned perfection!

 CENTRU DE TRAINING

Dorești să planifici un eveniment important pentru compania ta? În Nordmark ARYA există săli de conferință destinate evenimentelor corporate: întâlniri, training-uri, seminarii, workshop-uri. The perfect place for corporate events! 

The perfect place for corporate events!

Programează o vizită