Nordmark – o nouă viziune

Nordmark Residence reprezintă un concept al funcționalității, confortului și rafinamentului, de la accesul rapid în parcarea interioară, la serviciul de tip concierge cu care te întâmpinăm în lobby la multitudinea de facilități oferite de NordMark ArYa.

Apartamentele cu două camera (Young – 5 tipuri) sau trei camere (Family – 7 tipuri) și studio-urile sunt construite având ca reper generozitatea spațiilor, armonia și funcționalitatea cu suprafețe vitrate optim dimensionate ce conferă locuințelor luminozitate, permițând o amenajare plină de naturalețe și confort.

Finisajele pe care le-am ales satisfac și cele mai pretențioase standarde. Tot ce iți rămâne de făcut este să-ți personalizezi căminul, inspirandu-te, daca vrei, din variantele de design interior pe care ți le pot oferi arhitectii noștri.

Localizarea strategică și facilitățile special gândite pentru a răspunde exigențelor omului modern fac din Nordmark Residence o emblemă spectaculoasă și un reper de neegalat în ceea ce privește standardul de locuire urbană.

Nordmark – un nou stil de viață

E vineri seara, finalul unei săptămâni pline cu întâlniri, proiecte și parteneriate noi. Las în urmă tentația de a rămâne cu mintea încă la birou și zâmbesc la gândul că mă întorc acasă, în oaza mea de relaxare și confort.

Sunt în mașină, mă îndrept spre Nordmark Residence și mă bucur că am mai multe variante pentru a evita aglomerația momentului.

Am ajuns, s-a ridicat bariera și îmi văd bicicleta în locul special amenajat. Îmi aduc aminte de plimbarea în Lunca Argeșului pe care le-am promis-o copiilor pentru weekend. Trec pe lângă lounge-restaurantul din Nordmark ArYa și încerc să îmi aduc aminte dacă am făcut rezervare la brunch-ul de mâine. Parchez mașina în parcarea acoperită de la parter și mă îndrept spre Gourmet&Winery Boutique să iau niște gustări și o sticlă de vin bun.

Îmi iau hainele curățate de la Clean ArYa și mă îndrept către recepția de la Nordmark Residence. În timp ce verific cutia poștală, admir o dată în plus lobby-ul spațios și mă simt în siguranță, știind că paza și protecția sunt asigurate permanent.

Cea mai bună cale de a scăpa de stresul din timpul săptămânii este o oră de sport, așa că, mă schimb repede și mă îndrept spre Fit ArYa. În drum spre sala de fitness, ajung la mine râsetele copiilor care petrec o după-amiază de neuitat la Kids ArYa.

De fiecare dată rămân la fel de plăcut surprins de atmosfera din casa mea, de combinația inedită de senzații pe care mi-o dă apartamentul. E un loc nou și totuși familiar. Știam că rafinamentul și funcționalitatea merg bine împreună, însă acum le văd puse în practică în toată frumusețea lor.

În seara aceasta le-am făcut prietenilor mei o surpriză. Am dat un telefon la College – Lounge Restaurant și i-am rugat să ne aducă cina pe terasă, de unde putem admira panorama de seară a orașului și ne putem închipui că suntem oriunde în lume. Mă uit în jur și sunt mulțumit. Simt că în sfârșit sunt acasă, locul în care te bucuri că începe ziua și în care abia astepți să te întorci.

Nordmark este într-adevăr un concept care îți susține echilibrul, energia și plăcerea de a trăi într-un nou stil de viață la care, până acum, doar ai visat.

Programează o vizită